Votre navigateur n'est pas supporté. Certaines fonctionnalités peuvent ne pas fonctionner correctement. Veuillez consulter la liste des navigateurs supportés pour une expérience optimale. Fermer

Torchlight

Torchlight Sınırlı Süreliğine Ücretsiz

Par Vickedcax | mar. 25 nov. 2014 08:26:04 PST

Free Torchlight, Arc

Sınırlı Süreli Teklif: Torchlight Arc'da Ücretsiz! Ve Torchlight 2 sadece 5 Dolar! (18 Eylül - 21 Eylül)

 

Bugün size harika haberlerimiz var. Torchlight'ı Arc üzerinden hemen indirebilirsiniz! Hemen giriş yaparak oyunu Arc içinden ücretsiz ekleyin (normal fiyatı 15 Dolar) ve sonsuza kadar sizin olsun! 

Bu yetmez diyorsanız, bu promosyon süresince Torchlight 2 de sadece 5 Dolar gibi inanılmaz bir fiyattan satışa sunulacak! (Normal fiyatı 20 Dolar) Daha ne bekliyorsunuz? Hemen Arc'ınızı açın ve oyunları indirin! Arc'ınız yok mu? Buradan indirebilirsiniz: Arc'ı İndirin

 

Engineer, Arc

 


 

Torchlight II, ilk versiyonun tüm heyecanını ve tadını yakalayarak oyun dünyasını genişletiyor, oyunculardan en çok istek alan çevrimiçi ve LAN işbirliğiyle çok oyunculuk gibi özellikleri de ekliyor. Torchlight II hızlı, eğlenceli, aksiyon ve ganimetle tıka basa dolu. Maceralara ister tek başınıza, isterseniz arkadaşlarınızla çevrimiçi atılın! Tümüne kısıtlı bir süre boyunca sadece 5 Dolar karşılığında sahip olabilirsiniz!

 

Diğer Özellikler

 

Çok oyuncu sistemi

LAN veya internet üzerinden arkadaşlarınızla birlikte ücretsiz oynayın. Abonelik yok, eşya satışı yok. Yeni eşleştirme hizmetimiz sayesinde arkadaşlarınızı bulun, yeni oyunlara başlayın ve mevcut oyunlara katılın. Ve her zamanki gibi, dilerseniz çevrimdışı olarak tek başınıza da oynayabilirsiniz.

torchlight 2 co-op, Arc

Kişiselleştirilebilir Karakterler

Oyuncular, yepyeni dört sınıftan birini seçerek karakterini oluşturduktan sonra onu kişiselleştirebilir. Her sınıf, kişiye özgü kozmetik özellikleriyle sürüden ayrılan erkek veya kadın bir karakterle oynanabilir. Tüm beceriler ve ganimetler de kişiye özel karakter gelişimi sağlayan imkanlar sunar.

torchlight 2 characters, arc

Mod olanakları

Torchlight II editörü GUTS, oyunculara kendi modlarını oluşturma fırsatını sunarak dünyayı daha da renklendiriyor. Arkadaşlarınız da aynı modu indirsin ve birlikte oynamanın tadını çıkarın. Daha fazlasını öğrenmek için GUTS resmi wiki sayfasını ziyaret edin.

torchlight 2 mods, Arc

Ve çok daha fazlası!

 

*Unutmayın, her iki promosyon da sadece 18 Eylül ile 21 Eylül tarihleri arasında Arc üzerinde geçerlidir. Süre bitiminde, her iki oyun da normal fiyatlarına çekilecektir.

Torchlight, Arc, Free

Arc Ekibi

 

torchlight-news, tl-news,

Les plus récentes Voir plus

Voici une liste des mises à jour de tous les changements apportés à Torchlight :
Lire la suite
Lisez ce que la presse a pensé de Torchlight !
Lire la suite
Vous l'avez demandé, c'est désormais chose faite : les accessoires à l'effigie de Torchlight sont là !
Lire la suite

hover media query supported