Votre navigateur n'est pas supporté. Certaines fonctionnalités peuvent ne pas fonctionner correctement. Veuillez consulter la liste des navigateurs supportés pour une expérience optimale. Fermer

Neverwinter

Görkem Destekleri Geldi

Par Andarielitta | jeu. 28 mai 2015 10:02:00 PDT

Neverwinter'da uzun bir günün ardından Kılıç Zanaati'ne gidip bir mağaza açarak satın almaya gücünüzün yetmediği o PvP teçhizatını ağzınız sulana sulana seyrettiğiniz oldu mu? Eminiz olmuştur. Elimizde tam da bu derde derman olacak bir eşya var. Karşınızda Görkem Destekleri! XP desteklerimiz varsa Görkem desteklerimiz neden olmasın?

İşte beğeninize sunduğumuz iki Görkem Desteği:

Görkem Desteği: Kullanıldığında, bu eşya karakterin kazanılacak 5.000 Görkem boyunca ek olarak kazanılan toplam Görkem'in %30'unu elde etme şansı sunar.

Kuvvetli Görkem Desteği: Kullanıldığında, bu eşya karakterin kazanılacak 25.000 Görkem boyunca ek olarak kazanılan toplam Görkem'in %30'unu elde etme şansı sunar.

Elinizden neler geldiğini bütün Egemenlik'e ispatlayın ve hayalinizdeki PvP teçhizat setine sahip olana kadar dövüşü bırakmayın. Bu yeni Görkem Destekleriyle birlikte dövüşünüz uzun sürmeyecek.

Oyun hakkında daha fazla bilgi, ekran resmi ve video mu istiyorsunuz? Neverwinter'ı Facebook'ta beğenin ve hayranlara özel daha fazla içerikten faydalanın. Bizi Twitter'da takip ederek sorularınızı bize ulaştırın! Ve YouTube kanalımıza abone olarak en yeni Neverwinter videolarını izleyin.

 

nw-news, nw-launcher, neverwinter,

Les plus récentes Voir plus

Quelque chose de mystéri-œufs se trame à Neverwinter : Georges le Gallimancien a été maudit.
Lire la suite
Donnez un coup de fouet à votre progression dans cette campagne !
Lire la suite
Vous cherchez un nouveau compagnon pour partir à l'aventure ?
Lire la suite

hover media query supported