Votre navigateur n'est pas supporté. Certaines fonctionnalités peuvent ne pas fonctionner correctement. Veuillez consulter la liste des navigateurs supportés pour une expérience optimale. Fermer

Neverwinter

Okçu Kenku Yoldaşı

Par Andarielitta | jeu. 21 mai 2015 10:01:00 PDT

Okçu Kenku Yoldaşı Paketi, Neverwinter Zen Pazarı'ndan kaldırıldı. Bu tüylü okçuyu elde etme şansını kaçırmış olanların endişelenmesine gerek yok; bu paketin yerini tek olarak sunulan Okçu Kenku Yoldaşı aldı. Bu Okçu Kenku, paketteki gibi destansı kalitede değil yeşil renkli az bulunur kalitede.

Neverwinter'ın bu sağlam savunucusu, sizin tarafınızda yer almaya karar verdi. Gözlere ve eklemlere sapladıkları oklarla, en azılı düşmanların bile hızını keserler. Genellikle büyük şehirlerde çeteler halinde dolaşırlar, gasp ve hırsızlık yoluyla servet peşinde koşarlar. Çok güçlü olmasalar da zekalarını kullanarak istediklerini almada kendilerine güvenirler. Kenkuların çoğu, hilekarlığın, kılıktan kılığa girmenin ve hırsızlığın Kenku ilahı olan Quorlinn'e tapar.

Okçu Kenku'nun başlangıçta Can Puanı, Güç, Kritik Darbe ve Zırh Aşımı istatistikleri bulunur. Etkin Bonusu, size +55 Güç ve +55 Toparlanma sağlar. Bu yoldaş, bonus bir Zayıf Bağlayıcı Rüntaşı'nı da beraberinde getirir.

Daha neyi bekliyorsunuz? Okçu Kenku'yu koleksiyonunuza katın ve düşmanlarınızı ok yağmuruyla ıslatın!

Oyun hakkında daha fazla bilgi, ekran resmi ve video mu istiyorsunuz? Neverwinter'ı Facebook'ta beğenin ve hayranlara özel daha fazla içerikten faydalanın. Bizi Twitter'da takip ederek sorularınızı bize ulaştırın! Ve YouTube kanalımıza abone olarak en yeni Neverwinter videolarını izleyin.

nw-news, nw-launcher, neverwinter,

Les plus récentes Voir plus

Quelque chose de mystéri-œufs se trame à Neverwinter : Georges le Gallimancien a été maudit.
Lire la suite
Donnez un coup de fouet à votre progression dans cette campagne !
Lire la suite
Vous cherchez un nouveau compagnon pour partir à l'aventure ?
Lire la suite

hover media query supported