Du verwendest einen Webbrowser, der nicht unterstützt wird. Manche Features werden eventuell nicht korrekt angezeigt. Bitte schaue dir die >Liste der unterstützten Browser für die optimale Darstellung an. Ausblenden

Neverwinter

Görkem Destekleri Geldi

Von Andarielitta | Do 28 Mai 2015 10:02:00 PDT

Neverwinter'da uzun bir günün ardından Kılıç Zanaati'ne gidip bir mağaza açarak satın almaya gücünüzün yetmediği o PvP teçhizatını ağzınız sulana sulana seyrettiğiniz oldu mu? Eminiz olmuştur. Elimizde tam da bu derde derman olacak bir eşya var. Karşınızda Görkem Destekleri! XP desteklerimiz varsa Görkem desteklerimiz neden olmasın?

İşte beğeninize sunduğumuz iki Görkem Desteği:

Görkem Desteği: Kullanıldığında, bu eşya karakterin kazanılacak 5.000 Görkem boyunca ek olarak kazanılan toplam Görkem'in %30'unu elde etme şansı sunar.

Kuvvetli Görkem Desteği: Kullanıldığında, bu eşya karakterin kazanılacak 25.000 Görkem boyunca ek olarak kazanılan toplam Görkem'in %30'unu elde etme şansı sunar.

Elinizden neler geldiğini bütün Egemenlik'e ispatlayın ve hayalinizdeki PvP teçhizat setine sahip olana kadar dövüşü bırakmayın. Bu yeni Görkem Destekleriyle birlikte dövüşünüz uzun sürmeyecek.

Oyun hakkında daha fazla bilgi, ekran resmi ve video mu istiyorsunuz? Neverwinter'ı Facebook'ta beğenin ve hayranlara özel daha fazla içerikten faydalanın. Bizi Twitter'da takip ederek sorularınızı bize ulaştırın! Ve YouTube kanalımıza abone olarak en yeni Neverwinter videolarını izleyin.

 

nw-news, nw-launcher, neverwinter,

Neueste Beiträge Mehr

Etwas Huhnheimliches ist geschehen – Earl der Huhnomant wurde verflucht!
Weiterlesen
Wollt ihr in Storm King’s Thunder schneller vorankommen?
Weiterlesen
Sucht ihr nach einem neuen Gefährten für eure Abenteuer?
Weiterlesen

hover media query supported